Show met Angstrom ZIA 100 integrated en Magico S1 MKII

14 okt - Zaterdag 22 oktober a.s.

Show met Angstrom ZIA 100 integrated en Magico S1 MKII op zaterdag 22 oktober a.s.

Show met Angstrom ZIA 100 integrated en Magico S1 MKII op zaterdag 22 oktober a.s.

Op zaterdag 22 oktober 2022 herhalen we de show zoals gegeven op het Dutch Audio Event met Angstrom en Magico maar dan in afgeslankte vorm. Op deze dag presenteren we de Angstrom ZIA 100 geïntegreerde versterker. Deze hybride geïntegreerde versterker ( buisjes in de voorversterker) is een juweel en scoort klankmatig een dikke tien! Het retro design met de in het hoogspringende VU-meters in combinatie met aluminium en de massieve in olijf uitgevoerde zijpanelen maken deze tot een visueel spektakel. Klankmatig verlegd deze versterker grenzen en behoort tot de besten die we hoorden in deze prijsklasse.

 ok 0

Magico S1 MKII

De Magico S1 Mk II maakt een volwassen indruk. Met bijna 55 kilogram schoon aan de haak is voorzichtigheid geboden met het verplaatsen.De S1 Mk II is uitgerust met een met diamant gecoate Beryllium tweeter. We kunnen we niet anders stellen dat de Magico S1 Mk II gruwelijk veel laat horen. Ongekend hoe diep je in de muziek kunt luisteren. De van multi-wall carbon vervaardigde bassdriver is 20 % lichter en stijver geworden, wat de reactietijd ten goede komt. Gekoppeld aan Angstrom ZIA 100 laat deze Magico  een zeer realistische weergave horen. De stage-grootte is fenomenaal. Deze Magico geeft u een uniek beleving van elk muziekstuk dat u speelt. De S1 MK2 is ook uitermate geschikt voor een bescheiden woonkamer.

S rood duo 0

Siltech Classic Legend bekabeling

Siltech wordt met recht beschouwd als fabrikant van een van de best klinkende kabels ter wereld. Die reputatie kwam niet gemakkelijk en het vergde tientallen jaren van hard werken, buitengewone aandacht voor research en ontwikkeling en aandacht voor de kleinste details. Dat wij ons erg kunnen vinden in de performance van Crystal Connect bekabeling wist u misschien al. Dit zustermerk van Siltech behoort wat ons betreft tot de absolute top. Waarom dan Siltech? Siltech vormt voor ons een waardevolle aanvulling, temeer omdat de kernwaarden min of meer dezelfde zijn en ook het klankmatige aspect is simpelweg uitmuntend. Doch het karakter is verschillend en toont een spoor meer warmte en soepelheid. Daardoor vormt het een perfecte aanvulling op ons assortiment en toe te passen in verschillende systemen.

Lees hier meer over Siltech:
0i 0i PHONO DETAIL B WEB
0i RCA DETAIL WEB

Angstrom ZDA 71 D/A-converter

IMG

We hebben hem al enige tijd in huis maar helaas ontbrak de tijd om dit meesterwerk even goed in het daglicht te zetten. Naast de fantastische Angstrom ZIA 100 hoort natuurlijk een goede bron. Angstrom ontwierp de ZDA-71 D/A-converter met optionele geïntegreerde streaming-audiospeler. Een D/A-converter ontworpen op het ladder-dac principe en voorzien van een buizen-uitgangstrap. Een interessant ontwerp dus en met dito kwaliteiten zoals we die kennen van de geïntegreerde versterker. De hoogste tijd dus om te laten horen wat deze combinatie in petto heeft!

U bent van harte welkom op zaterdag 22 oktober tussen 11.00u en 16.00u.

Wij demonstreren doorlopend dus reserveren is niet nodig, kom gezellig langs!

Muzikale groet van Martijn Lavrijsen en Erik Paulus