Showtime! Introductie van linn akurate dsm katalyst op dinsd

24 apr - Linn

Showtime! Introductie van linn akurate dsm katalyst op dinsdag 24 april 2018

Showtime! Introductie van linn akurate dsm katalyst op dinsdag 24 april 2018

Linn heef recent aangekondigd de waanzinnige prestaties van de splinternieuwe Dac architectuur Katalyst nu ook beschikbaar te maken voor Linn Akurate bezitters en dat is goed nieuws! Linn Akurate niveau is zeer geliefd bij onze klanten en velen genieten dagelijks van de fenomenale geluidskwaliteit en bedieningsgemak van zijn of haar Akurate DS/DSM.


Akurate Exakt DSM Akudorik Walnut LP Snug Crop 00x00

LINN AKURATE DSM/DS KATALYST

Linn heeft met het Katalyst ontwerp een nieuwe richting ingeslagen om zo haar toppositie te behouden als streaming audio specialist. Wist u dat de eerste Linn DS streamer in 2007 haar eerste levenslicht zag? Nu anno 2018, zijn er een tweetal hardware matige upgrades geweest waarmee Linn DS bezitters hun speler konden upgraden. Want dat is natuurlijk het unieke aan dit concept. Linn zorgt voor haar klanten en biedt de gelegenheid om de speler up-to-date te houden. Niet alleen software-matig, maar ook met hardware dus. Zo blijft uw waardevolle investering renderen en kunt u tegelijkertijd genieten van de allerbeste geluidskwaliteit! Kijk hier voor meer informatie over Linn Katalyst en de toegepaste techniek.

DS Board Super Closeup

UPGRADES EN SHOW

Tijdens onze show op dinsdag avond 24 april a.s. zullen wij in samenwerking met Stephen Hume van Linn een demonstratie verzorgen waarin de Linn Akurate DSM Katalyst centraal zal staan. Stephen zal u alle ins-en- outs uitleggen met betrekking tot de ontwikkeling van Katalyst. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen maar bovendien zullen we veel mooie muziek laten horen. Het huidige model Linn Akurate DSM zullen wij ook demonstreren zodat u de verschillen kunt horen met Katalyst.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer snel uw plaats als u erbij wilt zijn.

Klik hier om uw plaats te boeken. De show zal aanvangen om 19.30u

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus


Meer over