Shunyata Denali Bij Audioxperience - Audio Experience Live

21 apr - Shunyata

Shunyata Denali Bij Audioxperience

Shunyata Denali Bij Audioxperience

Als er een onderwerp is dat de tongen los kan maken in de wereld van muziekreproductie, dan is stroom er een die vaak de boventoon voert. De een vindt het voodoo, de ander zweert bij een aparte groep voor de audio en onderkent het belang van kwalitatief goede powerkabels in een goed hifi systeem. Feit is dat de kwaliteit van het stroomnetwerk vaak ernstig te wensen overlaat. De beïnvloeding van componenten onderling kan de kwaliteit van het stroomnetwerk ernstig beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld eens aan computers, keukenapparatuur en televisie’s. Maar ook de instraling van hoogfrequente signalen uit de ether spelen hierbij een rol. Een voorbeeld dat mij nog helder voor de geest staat was in een situatie bij een hifi dealer waarbij de eindversterkers er lustig op los begonnen te brommen toen het kopieerapparaat aangezet werd… Hoe duidelijk kan deze beïnvloeding zijn? De geluidskwaliteit zal duidelijk afnemen en resulteert in een minder schone weergave. Details raken verbloemd achter deze ruis en dus ook de prestaties van uw prachtige componenten.


d000t

HYDRA DENALI SERIES

Shunyata Research heeft de Hydra Denali ontwikkelt waarbij er met een reeks nieuw ontwikkelde technologische hoogstandjes, korte metten gemaakt wordt met deze verstoring. Alle know-how die Shunyata Research de afgelopen 17 jaar heeft opgedaan op het gebied van lichtnet re-conditionering is in deze nieuwe lijn toegepast en met verbluffend resultaat! hieronder een aantal korte filmpjes van de nieuwe producten:

DENALI TIJDENS ONZE MAGICO S3 MK II SHOW

Wij hebben de Shunyata Denali series voor het eerst ingezet tijdens onze Magico S3 MK II presentatie op 14 en 15 april j.l. Daar konden de Denali’s laten zien wat zij waard waren. Spectral DMC 30 SC/DMA 240 voor en eindversterker, DCS Rossini Player en Master Clock; niet de minste componenten. Wat wij opmerkten nadat wij weer zonder de Denali’s speelden was hoe hoog het level van detail was. Zoveel rust en zo gemakkelijk is het uiterste in resolutie te beluisteren maar zonder enige vorm van stress of highlights. De Denali 6000 T presteert waanzinnig! Ook dynamisch gezien waren wij huiverig om de Denbali 2000T aan de Spectral DMA 240 te koppelen. Lichtnet filters begrenzen vaak de dynamiek. Onze Spectral DMA 240 wist met alle controle een super contrastrijke weergave te realiseren. Duidelijk nog een paar stappen verder en dat is een knappe prestatie! Na uitvoerig vergelijk komen wij tot maar 1 conclusie; de Shunyata Denali series horen thuis in ons assortiment!

denali 000s guts

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat deze producten kunnen betekenen voor uw systeem? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als u denkt aan het aanpakken van de stroomverzorging van uw systeem? Maakt u dan een afspraak zodat wij u in alle rust kunnen helpen om uw set naar een nog hoger plan te tillen.

Prijzen Shunyata Denali series:

  • Shunyata Denali 2000 Tower: € 5.000,-
  • Shunyata Denali 6000 Shelf: € 6.000,-
  • Shunyata Denali 6000 Tower: € 7.250,-

Meer over