Shunyata audio beluisteren en kopen | AudioXperience Nuenen

Shunyata

nl

To filter or not to filter; that's the question

Shunyata Research

Voormalig militair wetenschapper, ontwerper en eigenaar Caelin Gabriel heeft meerdere gepatenteerde technologieën uitgevonden; hij ontwikkelde innovatieve meetinstrumenten, creëerde honderden gepatenteerde onderdelen en ontwierp unieke processen die allemaal bijdragen aan de uitzonderlijke prestaties van de Power-conditioners van Shunyata Research. De power-conditioners van Shunyata Research leveren een superieure ruisonderdrukking en systeembescherming zonder de brom en hitte-ontwikkeling zoals we die dikwijls zien bij vergelijke producten. Shunyata biedt een zeer laag gemeten ruisvloer en laat u genieten van een volledige transparante en onbeperkte dynamiek in de weergave.


"Onze best verkochte Power Conditioner"

Het succes van Shunyata Research op de medische, pro-audio- en home entertainment-markten is het resultaat van twee fundamentele ontwerpcriteria die DTCD® (Dynamic Transient Current Delivery) en CCI ™ (Component-to-Component Interference) worden genoemd. Hoewel ze eenvoudig van opzet zijn, vertegenwoordigen ze elk een buitengewoon complex proces in termen van onderzoek, metingen en financiële investeringen die nodig zijn om een hele reeks producten te produceren op basis van deze principes. Veel van deze technieken zien we terug in de modellen Delta en Denali waarvan de laatste onze best verkochte power-conditioner is.


"De kracht van stilte"

Power Conditioners van andere merken drukken dikwijls duidelijk een eigen stempel op de weergave. Liever gezegd, je hoort dat bepaalde “effecten” telkens hoorbaar terugkomen. De klankkleur veranderd en de zogenaamde transparantie is niet zo transparant als de producent doet voorkomen. Immers, is een systeem mooi in balans en u zoekt een fraaie verbetering, dan is het niet de bedoeling dat deze balans ineens aangepast wordt door een Power Conditioner. Hier komt direct een heel groot pluspunt om de hoek kijken, want Shunyata heeft zeker met de Delta en Denali een fantastische product op de markt gebracht. In zeer veel systemen van onze klanten tilt de Denali de geluidsweergave naar een zeldzaam niveau.

"Power Cables"

Luisteren we naar een systeem dat gevoed wordt via een Shunyata Denali dan bemerken we onmiddellijk de ragfijne details, de ruimtelijke weergave en de complexe klankstructuren en die zijn vrijgekomen om zo bij te dragen aan puur luistergenot. In dynamische opzicht merken we in de weergave duidelijkere hoorbare contrasten. De bijbehorende Power Cables leveren vindt u ook bij ons. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lijnen oplopend in kwaliteit. Wij hebben de Delta, Alpha en Sigma-lijnen op voorraad. Voor de powerconditioners raden wij de EF of CX kabels aan. Deze kabels zijn niet voorzien van een filtering die normaal gesproken toegepast worden als we componenten zoals streaming-audio spelers of versterkers aansluiten wat de weergave ten goede komt.


Download de Shunyata prijslijst:

Nieuws

Gerelateerde berichten