Spectaculaire Dcs Show Met Mr. Raveen Bawa - Audio Experience Live

31 mrt - dCS

Spectaculaire Dcs Show Met Mr. Raveen Bawa

Spectaculaire Dcs Show Met Mr. Raveen Bawa

dCS of Data Conversion Systems is producent van (SA) CD-spelers, D/A converters, Upsamplers en zogenaamde ‘Masterklokken’. De producten van de hi-tech firma uit Cambridge worden door ongeveer alle grote studio’s en omroepen toegepast. De consumentenversies worden al ruim 12 jaar als ’s werelds allerbeste gezien als ultiem middel om “muziek” uit het medium CD, SACD en muziekfiles te halen. Klik hieronder om de video te bekijken:


EEN NIEUWE TELG?

Onze ervaringen met de dCS Puccini (SA)CD-speler en Debussy DAC waren zo verpletterend goed dat je honger krijgt naar beter en beter..Tijdens een show met onze Vivid Audio G3 maakten we al kennis met de dCS Vivaldi; een reeks producten van het allerhoogst haalbare prestatieniveau. Transport, Dac, Upsampler en Master clock. Als u dat eenmaal gehoord hebt dan is er bijna geen weg terug meer. Maar dat oorstrelend geweld komt ook met een prijs..Het kost nu eenmaal wat als je het allerbeste wilt.

img 0 0x

DCS ROSSINI

dCS brengt op Rossini niveau een drietal producten uit: Rossini CD-speler/DA-Converter, Rossini DA-Converter en Rossini Master Clock. Wij hebben gekozen voor de Rossini DAC, een DAC met een aantal zeer bijzondere features:

Deze DA-converter herbergt namelijk naast de weergaloze nieuwe Ring-Dac, die oorspronkelijk ontwikkelt is voor de Vivaldi, ook een op UpNp gebaseerde muziek-streamer! Gekoppeld aan bijvoorbeeld een hoogwaardig cd-transport of streamingtransport zoals een Aurender N10 of W20, hebt u via ingangen als SP/Dif, AES en USB simpelweg een bron van absolute topklasse! De Rossini DAC speelt naast alle bekende lossless formaten ook DSD in DoP en DSD native tot in DSD 128. De UpNp-streamer speelt zowel uw muziekfiles (ook DSD) af via een NAS, maar ook streaming services als TIDAL, Spotify en Deezer zijn geïntegreerd. Ook erg handig is de Airplay ondersteuning van Apple. De DCS Rossini is zoals u merkt erg veelzijdig.

Tevens is dCS meester in het goed verpakken van al die technologie want oh, wat is die behuizing fraai zeg! De Aerospace grade machined aluminium behuizing is een lust voor het oog. De subtiele Amoled display geeft informatie over de status. Tevens is de dCS Rossini volledig te bedienen via de speciaal ontworpen app voor uw iPad of iPhone. Een set-up wizard ondersteunt u bij de inrichting van de DAC.

dcs 0

DCS SHOWWEEKEND MET MR. RAVEEN BAWA

Tijdens ons show weekend zal Mr. Raveen Bawa bij ons aanwezig zijn om een presentatie te geven over de dCS producten en alle baanbrekende technologie dat dCS ontwikkelt heeft waardoor dCS zich nu mag schalen in het selecte groepje allerbeste producenten in digitale muziekweergave.

U kunt zich aanmelden voor onze VIP avond op vrijdag 8 april. Aanvang is om 19.00u, de presentatie begint om half acht en eindigt om negen uur. Meldt u snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Op zaterdag 9 april geven wij doorlopende demonstraties met verschillende dCS producten zoals Rossini DAC en Clock, maar ook Debussy etc. Vanzelfsprekend demonstreren wij op een top systeem!

Tot vrijdag 8 en zaterdag 9 april!

Martijn Lavrijsen en Erik Paulus


Meer over