Wilson Audio Sasha Daw Show Met Peter Mcgrath Op 5 Oktober A

10 sept - Wilson Audio

Wilson Audio Sasha Daw Show Met Peter Mcgrath Op 5 Oktober A.s.

Wilson Audio Sasha Daw Show Met Peter Mcgrath Op 5 Oktober A.s.

ZATERDAG 5 OKTOBER DAN IS HET ZOVER!

AudioXperience zal dan de splinternieuwe Wilson Audio Sasha DAW presenteren!
Niemand minder dan Commercieel Directeur en Opname technicus Peter Mc Grath van Wilson Audio zal die dag bij ons aanwezig zijn! Peter Mc Grath is o.a. een zeer begaafd opname technicus en zal ons bijstaan tijdens de demonstraties met zijn fabelachtige opnames die hij gemaakt heeft. Brandt los met alle vragen die u heeft over Wilson Audio want Peter is een wandelende vraagbaak.Vanzelfsprekend zal Michael Huigenvan Importeur Reference Sounds die dag ook bij ons aanwezig zijn.

000 Sasha DAW LV Yellow Seamless cover

De Wilson Audio Sasha ‘DAW’ luidspreker is een eerbetoon aan de man waarmee het allemaal begon: David Andrew Wilson.

Net als de Alexia Series 2, de Sabrina en de Yvette is de Sasha DAW volledig ontwikkeld door de zoon van David Wilson: Daryl Wilson. De Wilson Audio Sasha DAW is geheel cosmetisch en vooral technisch opnieuw ontwikkeld. Wij zullen u er alles over vertellen tijdens onze demonstraties.

Sasha DAW Cover Hole Detail Edit 0x

Qua electronica zullen wij kosten nog moeite sparen om deze fantastische luidspreker alle eer te laten toekomen. Voor ons betekent dat de nodige uurtjes tunen, maar het zal de moeite waard zijn, dat kunnen wij u verzekeren!

Op zaterdag 5 oktoberbent u welkom van 11.00u tot 16.00u. De demonstraties zijn doorlopend dus reserveren is niet nodig.

Tot op een van deze dagen!

Martijn Lavrijsen & Erik Paulus


Meer over