Zaterdag 18 April Naim Nac-n272 Presentatie Bij Audioxperien

09 apr - Naim

Zaterdag 18 April Naim Nac-n272 Presentatie Bij Audioxperience!

Zaterdag 18 April Naim Nac-n272 Presentatie Bij Audioxperience!

De NAC-N272 is de nieuwste Naim voorversterker met ingebouwde UPNP streamer. Gecombineerd met een NAP 200, 250 of 300 beschikt u over een uiterst veelzijdig en muzikaal systeem. Geheel nieuw is de toepassing van DSD64 ondersteuning. Wat streamen van DSD bestanden via het netwerk mogelijk maakt. De NAC-N272 is voorzien van een ingebouwde voeding, maar kan via een XP5 XS, XPS of 555PS voorzien worden van een externe voeding, wat upgraden in “de Toekomst” mogelijk maakt.


OPBOUW

De 272 is voorzien van een traditionele analoge opbouw zoals de andere Naim voorversterkers. Er is veel zorg besteed aan het scheiden van de digitale en analoge circuits. Hiervoor is gebruikt gemaakt van optische isolatie van chips. Net als in de referentie netwerkspeler NDS wordt in de NAC-N272 is gebruik gemaakt van de krachtige SHARC DSP processor. De volumeregeling is direct afkomstig van de referentie voorversterker NAC-S1. Deze zorgt voor een exacte bediening en ongekende performance. Zelfs op de kleinste details is gelet, zo zijn alle DIN aansluiting met de hand gesoldeerd op het board en is het board zwevend gemonteerd voor maximale ontkoppeling.

Naim NAC N detail 0x0

KENMERKEN

Uiteraard kunt u de meest recente technieken ook terugverwachten in de NAC-N272. Zo heeft hij net als de nieuwe Uniti modellen een Bluetooth aptX ingang en Spotify Connect ondersteuning. Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een FM/DAB+ radio, uiteraard is iRadio standaard. De voorversterker is voorzien van 3 analoge ingangen en 6 digitale ingangen en beschikt over een klasse-A hoofdtelefoonversterker uitgang.

Naim NAC binnenkant 0x0 ()

PRESENTATIE!

Op zaterdag 18 april staat de NAC-N272 bij AudioXperience in de schijnwerpers. Van 10:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom om de muzikale kwaliteiten van deze schitterende Naim streaming voorversterker te komen ontdekken!


Meer over