Moon 310 LP Phono-voorversterker occasion

Moon 310 LP Phono voorversterker occasion

nl
IMG 0

Het verbeteren van de toch al geweldige prestaties is geen gemakkelijke taak. Als een audiocomponent zo goed werkt, waarom zou je deze dan veranderen? Dankzij verschillende opkomende technologieën kwamen er verschillende ontwerpverbeteringen beschikbaar, waardoor er een kans ontstond om (i) de klank van de originele 310LP te upgraden en (ii) de ruisvloer van de ingebouwde voeding te verminderen. Hierdoor is er minder behoefte aan een externe stroomvoorziening.Het resultaat is een nog stillere phono-voorversterker waardoor je een zwartere achtergrond en een nog levensechtere muziekweergave ervaart. Combineer dit met alle MOON-kenmerken: zuivere, krachtige, snelle, uitgebreide bas, een open middenbereik en luchtige, uitgebreide hoge frequenties, de prestaties van de middengeprijsde phono-voorversterker hebben zojuist een grote sprong voorwaarts gemaakt. Om deze belangrijke verbeteringen nog verder te bevorderen, is de 310LP gehuisvest in een zeer stijlvol chassis over de halve breedte.

Binnen de grenzen van dit chassis bevinden zich talloze aanpassingen voor de eindgebruiker voor weerstandsbelasting, capaciteitsbelasting en versterkingsniveau. Als u nog een stap verder gaat, kunt u zelfs kiezen uit twee verschillende egalisatiecurves; ofwel de RIAA-curve ofwel de IEC-curve.Dit pakket wordt afgerond met gebalanceerde uitgangen waarmee u volledig kunt profiteren van de connectiviteit met een gebalanceerde voorversterker of die zijn geïntegreerd voor een aanzienlijke verbetering van de ruisvloer, dynamiek en transparantie van het middenbereik.De beste middengeprijsde phono-voorversterker is nu nog beter. De N?o 310LP tilt de prestaties van zijn veelgeprezen voorganger naar een nieuw niveau.Het verbeteren van de toch al geweldige prestaties is geen gemakkelijke taak. Als een audiocomponent zo goed werkt, waarom zou je dit dan veranderen? Dankzij verschillende opkomende technologieën kwamen er verschillende ontwerpverbeteringen beschikbaar, waardoor er een kans ontstond om (i) de klank van de originele 310LP te upgraden en (ii) de ruisvloer van de ingebouwde voeding te verminderen. Hierdoor is er minder behoefte aan een externe stroomvoorziening.Het resultaat is een nog stillere phono-voorversterker waardoor je een zwartere achtergrond en een nog levensechtere muziekweergave ervaart. Combineer dit met alle MOON-kenmerken: zuivere, krachtige, snelle, uitgebreide bas, een open middenbereik en luchtige, uitgebreide hoge frequenties, de prestaties van de middengeprijsde phono-voorversterker hebben zojuist een grote sprong voorwaarts gemaakt. Om deze belangrijke verbeteringen nog verder te bevorderen, is de N?o 310LP gehuisvest in een zeer stijlvol chassis van halve breedte.

Grote geïsoleerde voeding op een aparte printplaat met behulp van een ringkerntransformator met 2 fasen spanningsregeling

Single-ended RCA- en gebalanceerde XLR-uitgangsconnectoren.

Kan worden aangedreven met een compatibele externe voeding.

Voedingsspanningsregeling omvat i2DCf (Independent Inductieve DC Filtering); 1 inductor voor elk IC in het signaalpad van het audiocircuit – 2 fasen in totaal.

De voeding is voorzien van op maat gemaakte MOON elektrolytische condensatoren.

4-laags printplaten met puur koperen tracings voor een veel korter signaalpad; Dit resulteert in een grotere sonische nauwkeurigheid en een dramatisch verbeterde signaal-ruisverhouding.

Een symmetrisch circuitontwerp met nauwkeurige afstemming van de allerbeste elektronische componenten van hoge kwaliteit.

Specificaties

- S/N-verhouding (volledige schaal bij 40 dB versterking): 110 dB

- S/R-verhouding (volledige schaal bij 66 dB versterking): 88 dB

- Frequentierespons: 20 Hz - 20 kHz ± 0,5 dB

- Overspraak @ 1 kHz: -100 dB

- Uitgangsimpedantie: 50?

- THD (20 Hz - 20 kHz): 0,001%

- Intermodulatievervorming: 0,005%

- Ingangsoverbelasting bij 40 dB versterking: 58 mV RMS bij 1 kHz

- Ingangsoverbelasting bij 66 dB versterking: 3,0 mV RMS bij 1 kHz

- Verzendgewicht: 7,0 kg. / 3,1 kg

- Afmetingen (B x H x D): 17,8 x 7,6 x 28,0 cm.


Nieuwprijs: € 2.190,-

Nu voor: € 1.350,-

Kenmerken:- Verkeert in nieuwstaat

- Wordt geleverd in de originele verpakking

- MM/MC

- Lineaire voedingen

- Zeer verfijnd instelbaar

- 1x RCA out en XLR

- Zwarte uitvoering
Nieuwprijs€ 2.190,-

Nu voor: € 1.350,-

Reserveer dit item:

e-mail: info@audioxperience.com

Telefonisch: 040-2906344


IMG 0
IMG 0