Linn Selekt DSM en Sonus Faber Olympica Nova III
nl

Linn Selekt DSM en Sonus Faber Olympica Nova III

Sonus Faber Olympica Nova III uitgevoerd in Wengé

De Sonus Faber Olympica Nova III uitgevoerd in Wengé

Luisteren in de auto..

Muziekliefhebbers kennen we in alle vormen. Soms verslinden zij per dag ettelijke albums en zijn hun verzamelingen aan content omvangrijk. En soms is daar de liefhebber die een grote voorliefde heeft voor muziek, maar op de een of andere manier is het er niet van gekomen om zich een systeem aan te schaffen die recht doet om deze sluimerende passie te doen ontwaken. Dat er een behoefte ingevuld moest worden kwam voort uit het feit dat deze persoon steeds vaker en vaker in de auto bleef zitten om te genieten van de muziek! Daar klonk het inbouwde  systeem van Bowers & Wilkins zo fraai, dat het zonde was om nog langer thuis te wachten op iets minstens net zo fraais.

De Sonus Faber Olympica Nova III integreert prachtig in het zorgvuldig samengestelde interieur.

Naast zijn grote voorliefde om van muziek te kunnen genieten, zie hier zijn andere passie: de Sonus Faber Olympica Nova III harmonieert prachtig in dit zorgvuldig uitgekozen interieur van zijn hand.

DSCF0 0

De Linn Selekt DSM; een topklasse streaming-audioreceiver.

De Linn Selekt DSM doet zijn dienst op het fraaie dienblad van B&B Italia

Alles wat nodig is om deze Italiaanse Sonus Faber luidsprekers tot hun recht te laten komen in een zeer compacte behuizing; de fraaie Linn Selekt DSM. 

Van advies aan huis tot realisering

Van zo'n fraai interieur gaat ons hart ook sneller kloppen en dan is de uitdaging des te groter om tot een perfecte oplossing te komen dat zowel klankmatig als qua styling helemaal perfect is. Bij voorkeur nemen wij dan ook graag een kijkje bij de klant thuis om zo tegelijkertijd de aanwezige akoestiek te beoordelen en de mogelijkheden tot plaatsing te onderzoeken. Geluisterd wordt er graag naar de betere popmuziek en klassieke muziek. De Sonus Faber Olympica Nova III is met zijn klassieke vormgeving en met gebruik van fraaie materialen zoals leder, hout en aluminium een perfecte keuze. Zijn klank is rijk en ruimtelijk, waardoor complexe klankstructuren zonder enige moeite worden weergegeven. De organisch en betrokken klank resulteert in een fantastische beleving. Wij plaatsten de luidsprekers met de reflexpoort naar de binnenzijde om zo een eventuele te aanwezige laagweergave te vermijden. De basweergave is diep en rijk en vormt een solide fundament. De compacte maar uiterst verfijnde Linn Selekt DSM levert met gemak het benodigde vermogen voor de luidsprekers. Gestreamd kan er worden via Spotify maar nog beter via Qobuz of Tidal. Deze laatste is de klant nu ook gaan gebruiken om zo de beste weergave uit het systeem te verkrijgen. Aan alle details is gedacht en zo ook de bekabeling. Ook hier vind Crystal Connect zijn natuurlijke weg in dit systeem. Bekabeling van topkwaliteit uit een hoogwaardig zilver/goud-legering en praktisch niet zichtbaar. De klant is super content en daar zijn we blij mee. Ook wij kijken met een groot gevoel van trots als een systeem zo naadloos integreert in dit stijlvolle interieur. Het bewijs dat als je luidsprekers en electronica zorgvuldig uitkiest qua klank en vormgeving, deze een onderdeel worden van het interieur. Subliem!

De Sonus Faber Olympica Nova III wordt geleverd met een prachtig naslagwerk

Sonus Faber levert bij haar luidsprekers een fraai naslagwerk.

DSCF0 0

De toegepaste Crystal Connect bekabeling is amper zichtbaar.

DSCF00 0